Dirigent Elise Polman

Al op jonge leeftijd ontwikkelde Elise een grote passie voor muziek. Zij volgde de opleiding Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, gericht op piano jazzmuziek. Ze kreeg er zangles van Floor van Zutphen.
tijdens de opleiding werd ze, enthousiast door de koordirectielessen, dirigent bij Popkoor Peelo (Assen) en heeft zij ook een aantal keren vervangen bij Popkoor ExPloosion (Exloo). In 2011 heeft zij haar studie met succes afgerond. Om zich verder te ontwikkelen in de popmuziek, is zij hierna aan de Codarts Pop Academy in Rotterdam toetsen gaan studeren. Tijdens deze opleiding kreeg ze onder andere ook zangles van Simone Roerade en Harjo Pasveer. Deze opleiding heeft ze in 2015 afgerond met een negen. Sinds 2017 is ze nu onze dirigent.

Pianiste Mandy van Beveren

Als kind was ik al bezig met muziek. Op tienjarige leeftijd ben ik begonnen met pianospelen en daar ben ik nooit meer mee gestopt. Spelen met een koor is voor mij weer een nieuwe ervaring, omdat ik nooit eerder met een dirigent had gespeeld. Het begeleiden van het koor doe ik  naast mijn opleiding Docent Muziek aan het conservatorium van Rotterdam. Ik geef pianoles en draag mijn steentje bij aan het geven van optredens.
Sinds april 2017 ben ik, de pianiste van koor That’s It.
Delen

Comments are closed.