Contributie

U bent van harte welkom om drie  keer zonder kosten en geheel vrijblijvend aan een repetitieavond mee te doen. Daarna kan het bijna niet anders, dan dat u besluit lid te worden van ons koor. De contributie is € 19,00 per maand.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00. Hiervoor ontvangt u o.a. de muziek en het huishoudelijk reglement.

Voor de contributie krijgt u veel terug, in ieder geval veel plezier.

 

Aanwezigheid tijdens repetities

We gaan ervan uit dat onze leden de repetitieavonden wekelijks bezoeken. Wanneer iemand verhinderd is, wordt dat via een mailtje of een telefoontje vooraf even gemeld.

De bladmuziek en de ingezongen partijen van nieuwe nummers, per stem zijn te downloaden van de Cloud opslag van That’s It. Er wordt van u verwacht dat de stukken thuis worden geoefend.

Aanwezigheid optredens

Lid zijn van het koor betekent ook optreden! In het begin is dat spannend, maar na de eerste bibbers vooral erg leuk. Uitgaanspunt moet zijn dat onze leden er aan deelnemen.

Donateur

Wanneer u geen lid wilt zijn, maar ons wel wilt steunen, dan kunt u zich bij het secretariaat melden als donateur. Als donateur krijgt u regelmatig informatie over het reilen en zeilen van het koor en krijgt u korting op kaartjes van onze eigen concerten.

Delen

Comments are closed.